Уроки виробничого навчання в лабораторії кухарів,кондитерів.





Тема уроку : Приготування медового тіста та виробів з нього ( медові тістечка з кремом ЧИЗ) 🍯












Приготування страв з гарбуза 🎃





 Тема уроку: Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього 
« хачапурі»




Тема уроку : Приготування медового тіста : 
«ніжний медовий рулет»






Суцільна практика на підприємствах нашого міста .









Тема уроку: Приготування пряничного тіста та виробів з нього: мармурове печиво







Тема уроку : Приготування слоєного тіста та виробів з нього: слоєні муфточки з білкового-заварним кремом





Тема уроку: приготування тіста для кексів 
«капкейки»







Тема уроку: приготування вафельного тіста: 
«Бельгійські вафлі»



Тема уроку: приготування пісочного тіста та виробів з нього : пісочний тертий пиріг 


Тема уроку: приготування борошняних виробів 
У фритюрі ( сирні пончики) 








Урок в/н : Приготування млинцевого тіста та виробів з нього «Панкейки»

Урок в/н : приготування прісного тіста та виробів з нього « шпинатні млинці» 




Тема уроку "Приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами"







Тема уроку "Приготування прісного тіста та виробів з нього: пельменів"









Тема уроку "Приготування прісного тіста та виробів з нього: млинці"






Урок виробничого навчання групи №12

Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї 




Механічна кулінарна обробка риби 

 


Перевірка виробничої практики учнів групи №8 на підприємстві в кафе "Андар"




















Комментариев нет:

Отправить комментарий