понедельник, 15 апреля 2024 г.

17.04.24.Тема: Приготування тортів з пісочного тіста з різними наповнювачами . Висоги до якості.




 Дуже рідко зустрінеш людину, яка байдужа до такого виду випічки як торт. Торт, мабуть, це універсальне блюдо для свята, чаювання і поздоровлень когось із знаменною датою. Якщо ви приходите в гості і приносите торт, то як правило такі посиденьки вже видали нагадують свято. Торт привносить навіть в просте чаювання хвилинки свята. Так чому б не зробити це свято самостійно? А головне, що таке блюдо здивує і порадує гостей набагато більше, ніж куплений торт в магазині!

Інгредієнти

Пшеничне борошно400 гр.
Цукрова пудра150 гр.
Вершкове масло150 гр.
Яєчні жовтки2 шт.
Сметана130 гр.
Розпушувач5 гр.
Сіль2 гр.
Сир1000 гр.
Сметана300 гр.
Цукрова пудра100 гр.
Ванілін1 гр.
Варене згущене молоко300 гр. 

Приготування:


   1

На початку, просіяне борошно ми з'єднаємо з ваніліном, розпушувачем, і дрібкою солі!





    2 

      У борошно ми додаємо холодне масло, після чого розтираємо все це в крихту руками.



         3

          В окремій чаші ми з'єднуємо сметану 15-20 відсотків жирності з жовтками, і добре перемішуємо.

Після цього ми можемо поєднати сметанно-яєчну масу з борошном.



     5
                Всі три коржа протикаємо виделкою по всій площі,           після чого по черзі відправляємо в духовку при 180 градусах на 15-17 хвилин.


 
     6

Після того як коржі спечуть, швидше за все вони втратять правильну форму кола, тому потрібно підставити форму і вирівняти по внутренему краю наші коржі. Ми залишаємо остигати коржі


    7

Для крему нам необхідно перетерти сир через сито, щоб подрібнити його. Після чого, ми додаємо в сир 30 відсоткову сметану, ваніль і цукрову пудру.



   8

За допомогою блендера перебиваємо наш сир і додаємо варене згущене молоко, після чого знову перебиваємо блендером.


9

У форму поміщаємо корж, попередньо вставимо по краях форми пергаментний папір, і на корж висипаємо третину крему, після чого розподіляємо його по коржу.

10

Так чинимо з кожним коржем, після чого змащуємо боки торта кремом, і також за допомогою кондитерської насадки і пакета можна зробити трояндочки по бортах торта.




11

Готовий торт залишаємо просочитися на якомога більше часу, після чого можна подавати до столу!


Вимоги до якості: пісочний напівфабрикат має бути світло-коричневого кольору з золотистим відтінком; поверхня рівна, без тріщин і пухирів; консистенція суха, крихка; смак приємний, солодкий, без сторонніх присмаків.



 








Комментариев нет:

Отправить комментарий