Дуже рідко зустрінеш людину, яка байдужа до такого виду випічки як торт. Торт, мабуть, це універсальне блюдо для свята, чаювання і поздоровлень когось із знаменною датою. Якщо ви приходите в гості і приносите торт, то як правило такі посиденьки вже видали нагадують свято. Торт привносить навіть в просте чаювання хвилинки свята. Так чому б не зробити це свято самостійно? А головне, що таке блюдо здивує і порадує гостей набагато більше, ніж куплений торт в магазині!
Інгредієнти
Пшеничне борошно400 гр. |
Цукрова пудра150 гр. |
Вершкове масло150 гр. |
Яєчні жовтки2 шт. |
Сметана130 гр. |
Розпушувач5 гр. |
Сіль2 гр. |
Сир1000 гр. |
Сметана300 гр. |
Цукрова пудра100 гр. |
Ванілін1 гр. |
Варене згущене молоко300 гр. Приготування: 1 На початку, просіяне борошно ми з'єднаємо з ваніліном, розпушувачем, і дрібкою солі! 2 У борошно ми додаємо холодне масло, після чого розтираємо все це в крихту руками. 3 В окремій чаші ми з'єднуємо сметану 15-20 відсотків жирності з жовтками, і добре перемішуємо. Після цього ми можемо поєднати сметанно-яєчну масу з борошном. 5 Всі три коржа протикаємо виделкою по всій площі, після чого по черзі відправляємо в духовку при 180 градусах на 15-17 хвилин. 6 Після того як коржі спечуть, швидше за все вони втратять правильну форму кола, тому потрібно підставити форму і вирівняти по внутренему краю наші коржі. Ми залишаємо остигати коржі 7 Для крему нам необхідно перетерти сир через сито, щоб подрібнити його. Після чого, ми додаємо в сир 30 відсоткову сметану, ваніль і цукрову пудру. 8 За допомогою блендера перебиваємо наш сир і додаємо варене згущене молоко, після чого знову перебиваємо блендером. 9 У форму поміщаємо корж, попередньо вставимо по краях форми пергаментний папір, і на корж висипаємо третину крему, після чого розподіляємо його по коржу. 10 Так чинимо з кожним коржем, після чого змащуємо боки торта кремом, і також за допомогою кондитерської насадки і пакета можна зробити трояндочки по бортах торта. 11 Готовий торт залишаємо просочитися на якомога більше часу, після чого можна подавати до столу! Вимоги до якості: пісочний напівфабрикат має бути світло-коричневого кольору з золотистим відтінком; поверхня рівна, без тріщин і пухирів; консистенція суха, крихка; смак приємний, солодкий, без сторонніх присмаків. |
Комментариев нет:
Отправить комментарий